کاتالوگ ساز ابزاری کاربردی
امتیاز دادن به مقاله

کاتالوگ ساز؛ آنچه برای طراحی یک کاتالوگ حرفه ای نیاز دارید!

یه کاتالوگ ساز خوب تموم اون چیزیه که شما برای طراحی یه کاتالوگ حرفه ای و زیبا نیاز دارید. این جوری می تونید دل از کف مشتریانتون ببرید و اون ها رو وادار به خرید کنید. حالا کاتالوگ چی هست که کاتالوگ ساز چی باشه؟!

کاتالوگ چیه؟!

به احتمال صدی به نود بارها و بارها واژه کاتالوگ به گوشتون خورده. شاید هم این دسته از ابزارهای تبلیغاتی رو که برای خودشون اسم و رسمی دارند، از نزدیک دیده باشید. مثلا وقتی که برای خرید رنگ مو به بازار مراجعه می کنید، جناب فروشنده یک دفترچه پر از رنگ های دلبر در اختیارتون قرار میده تا شما بتونید رنگ دلخواهتون رو از بین اون ها انتخاب و خریداری کنید. این دفترچه که شامل نام و مشخصات رنگ موهای مختلفه، کاتالوگ نامیده میشه. خُب با این اوصاف اگه بخواید یه تعریف ساده و صریح از کاتالوگ ارائه بدید، چی میگید؟!

اجازه بدید کمکتون کنیم. کاتالوگ یکی از به دردبخورترین ابزارهای تبلیغاتیه که صاحبان کسب و کارهای بزرگ و کوچیک برای معرفی محصولات و خدماتشون ازش استفاده می کنند. کاتالوگ ها دفترچه ها یا کتابچه هایی هستند که کلیه اطلاعات محصول رو در خودشون جای میدن. صاحبان کسب و کارها این دفترچه ها رو آماده می کنند و در اختیار مخاطباشون قرار میدن تا اون رو مطالعه کرده و با محصولات و خدمات، آشنا بشن.

شاید براتون جالب باشه بدونید که پیشینه کاتالوگ ها به سال 1498 میلادی که مربوط به قرن بیستمه، بر می گرده. در اون زمان کاتالوگ ها به صورت دستنویس تهیه می شدند و مورد استفاده قرار می گرفتند. پس کاتالوگ چیز جدیدی نیست!

کاتالوگ ها که یکی از تاثیرگذارترین ابزارهای بازاریابی و تبلیغاتی محسوب میشن، مزایای کاربردی و فراوانی دارن. از معرفی برند و شرکت گرفته، تا معرفی محصولات و خدمات و افزایش فروش و…! خلاصه این که اگه صاحب یه کسب و کاری؛ داشتن یه کاتالوگ همه چیز تمام برات از نون شب واجب تره. از ما گفتن بود.

کاتالوگ ساز
کاتالوگ ساز

آشنایی با انواع کاتالوگ

کاتالوگ ها که این همه از محاسن جذاب و پرکاربردشون براتون گفتیم، انواع مختلفی دارن. البته گذر زمان باعث شده که انواع مختلفی داشته باشن. اگه متوجه منظورم نشدی، ادامه مطلب رو بخون!

در زمان های بسیار دور ( البته نه اونقدر دور که به کاتالوگ های دستنویس برسیم!) کاتالوگ ها رو چاپ می کردن. یعنی اطلاعات محصولات و خدمات رو روی کاغذ چاپ می کردند، به شکل کتابچه در می آوردند و در اختیار مشتری میذاشتند. از اون جایی که کاغذ گرونه و هزینه چاپ از اون گرونتر، این کاتالوگ ها چاره ای جز ترک میدان نداشتند. پس به مرور منسوخ شدن و جای خودشون رو به کاتالوگ های جدیدتری دادند. فرایند ساخت کاتالوگ پی دی افی آغاز شد!

کاتالوگ های پی دی افی هزینه چندانی روی دست صاحبانشون نمیذاشتند. ولی از اون جایی که انعطاف پذیر و قابل ویرایش نبودند، نتونستن خودشون رو در دل صاحبان کسب و کار جا بِدَن. البته از حق نگذریم، از مزایای زیادی هم برخوردار بودن. مثلا به صورت فایل بودن و قابلیت اینو داشتن که ما این فایل رو برای هرکسی که میخوایم بفرستیم، اما با این وجود باز هم کاری از پیش نبردن. گذر زمان این دسته از کاتالوگ ها رو هم از رده خارج کرد تا جا برای کاتالوگ های دیجیتال باز بشه. حتما می پرسید کاتالوگ های دیجیتال چجور کاتالوگ هایی هستند؟!

کاتالوگ آنلاین
کاتالوگ دیجیتال

آشنایی با کاتالوگ دیجیتال

کاتالوگ دیجیتال که هرچه از محبوبیتش براتون بگیم، کم گفتیم؛ یه کاتالوگ هوشمنده که تحت وب طراحی شده. این نوع کاتالوگ قابلیت ویرایش داره، بسیار انعطاف پذیره، پذیرای مدیاهای مختلفه و از همه مهم تر خیلی ارزونه. شما می تونید این دسته از کاتالوگ ها رو در قالب یه لینک برای مشتریانتون ارسال کنید و اون ها رو در جریان اطلاعات مربوط به محصولات و خدماتتون بذارید. با روی کار اومدن این کاتالوگ ها کمتر کسی حاضر میشه از کاتالوگ های چاپی و پی دی افی استفاده کنه.

نمونه کاتالوگ هوشمند

مشاهده نمونه کاتالوگ هوشمند

کلیک کنید

حالا می ریم سراغ این مسئله که کاتالوگ های دیجیتال چطوری طراحی میشن؟!

نحوه طراحی

جالبه بدونید شرکت های مختلفی وجود دارن که در زمینه طراحی کاتالوگ هوشمند دیجیتال فعالیت می کنن. شما به عنوان صاحب یه کسب و کار که علاقه زیادی به طراحی کاتالوگ دارید، می تونید خواسته هاتون رو به این شرکت ها بگید تا اون ها بر همون اساس براتون کاتالوگ بسازن. کاتالوگ بر اساس نیازهای شما ساخته میشه و لینکش در اختیارتون قرار می گیره. حالا می تونید هر جایی میرید، این لینک رو منتشر کرده و سایرین رو با محصولات و خدماتتون آشنا کنید. چی از این بهتر؟!

آیا این شرکت ها پول زیادی بابت طراحی کاتالوگ هوشمند دیجیتال دریافت می کنن؟!

این مقاله را نیز بخوانید: اصول طراحی کاتالوگ دیجیتال هوشمند.

نمی خوایم ته دلتون رو خالی کنیم، ولی حقیقتا برای ساخت این دسته از کاتالوگ ها هزینه قابل توجهی دریافت میشه. البته این رو هم در نظر داشته باشید که کاتالوگ یه ابزار تبلیغاتیه و هزینه کردن برای اون یه جور سرمایه گذاری محسوب میشه. هزار تومن خرج کنید، ده هزار تومن به جیبتون بر می گرده.

پول ندارید و نمی تونید هزینه کنید؟!

حتما انتظار دارید بگم پس بی خیال کاتالوگ دیجیتال بشید و قید بازاریابی از طریق این ابزار رو بزنید. درسته؟!

شاید براتون عجیب و غیر قابل باور به نظر برسه، اما حقیقت اینه که جواب ما دقیقا برعکس چیزیه که تصور می کنید. لازم نیست بی خیال بشید. حتی لازم نیست زیادی هزینه کنید. کافیه از یه کاتالوگ ساز حرفه ای استفاده کنید.

نرم افزار ساخت کاتالوگ
کاتالوگر

کاتالوگر؛ کاتالوگ ساز حرفه ای شما!

کاتالوگر یکی از حرفه ای ترین کاتالوگ سازهاییه که می تونید با استفاده از اون یک کاتالوگ جامع بسازید. این پلتفرم که بسیارخلاقانه است، به شما این امکان رو میده که در سریع ترین زمان ممکن کاتالوگ هوشمندتون رو بسازید و لینک اون رو به مشتریانتون بدید. اگر فکر می کنید کار کردن با این کاتالوگ ساز دشواره و شما علم و تخصصش رو ندارید، باید بگم که سخت در اشتباهید. کار کردن با کاتالوگ ساز کاتالوگر بسیار ساده تر از چیزیه که فکرش رو می کنید. خبر خوب این که شما با وجود این کاتالوگ ساز فوق استثنایی می تونید کاتالوگ پی دی افیتون رو به نوع دیجیتالی تبدیل کنید و لذتش رو ببرید. یه کاتالوگ دیجیتال تموم اون چیزیه که برای یه بازاریابی موثر نیاز دارید. پس این دست و اون دست نکنید و با انتخاب یک کاتالوگ ساز حرفه ای کار رو تموم کنید!

سوالات متداول درباره کاتالوگ ساز

FAQ Widget

بهترین نرم افزار کاتالوگ ساز کدام است؟

نرم افزار های انگلیسی مانند کانوا یا فوتوشاپ برای طراحی صفحات کاتالوگ وجود دارد اما کاتالوگر تنها پلتفرم فارسی برای ساخت کاتالوگ هوشمند و بروشور میباشد

کاتالوگ ساز های رایگان کدامند؟

اکثر نرم افزار های کاتالوگ ساز دارای پلن و تعرفه های گوناگون هستند، اما کاتالوگر تنها پلتفرم فارسی ساخت کاتالوگ هست که اشتراک یک هفته رایگان دارد

چرا باید از کاتالوگ ساز استفاده کنیم؟

کاتالوگ ساز یک ابزار کاربردی است تا شما در هر زمان که نیاز داشتید تغیرات را ایجاد کنید و کاتالوگ پویا، جذاب و حرفه ای داشته باشید.

امتیاز دادن به مقاله

کاتالوگر، پلتفرم ساخت کاتالوگ

با کاتالوگ ساز کاتالوگر، کاتالوگ هوشمند خودت رو بساز! دریافت اشتراک رایگان
شبکه‌های اجتماعی
به اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *