کاتالوگ دیجیتال؛ کاتالوگی با قابلیت های شگفت انگیز!
کاتالوگ دیجیتال؛ معرفی نامه کسب و کار شماست!
زمانی که پای کاتالوگ دیجیتال به ماجرا باز می شه، دیگه جایی برای کاتالوگ های چاپی و پی دی اف های نه چندان انعطاف پذیر قدیمی پیدا نمی کنید این کاتالوگ ها که به تازگی دنیا رو به وجودشون مزین کردند و باعث تعجب تمامی بازاریابان و صاحبان کسب و کار شدند. البته که بسیاری از شرکت های خدماتی و فروشنده ها همچنان ترجیح میدن از کاتالوگ های چاپی وکاغدی گران قیمت استفاده کنند. اگر سری به عمده فروش ها و تولیدی های کوچک و بزرگ بزنی، می بینی که صدها کاتالوگ چاپی قد و نیم قد توی قفسه هاشون خاک می خوره. می دونی دلیل این امر چیه؟!
شاید باورت نشه، اما این کاتالوگهای کاغذی در عین بی امکاناتی برای چندین دهه متوالی مولفه اصلی فرآیند فروش بودند و سیر تا پیاز محصولات رو کف دست مشتریان گذاشتند. پس بی انصافیه اگه خیلی زود خدمات اَرزَندشون را از یاد ببریم و اون ها را به دست فراموشی بسپاریم. البته نباید انتظار داشته باشیم که از این به بعد کسی کاتالوگ هوشمند دیجیتال رو با ویژگیها و قابلیتهای مثال زدنیش رها کنه و به چاپ کاتالوگهای سنتی روی بیاره. شما باشی کاتالوگ هایی رو که تنها با اشاره انگشت از صفحه ای به صفحه دیگه جابهجا می شن، ول می کنی و به ورق زدن کاتالوگ های چاپی چند صد صفحه ای مشغول می شی؟!
کمی محال به نظر می رسه! موافقی به اتفاق به معرفی کاتالوگ دیجیتال پرداخته و برتریهای بی چون و چرای اون بر کاتالوگهای سنتی را مورد بحث و بررسی قرار بدیم؟!
اگه موافقی، که بریم سراغ ادامه مقاله.
کاتالوگ دیجیتال چیه و چه تفاوت هایی با کاتالوگ های چاپی داره؟!
بهتره قبل از این که به معرفی کاتالوگ دیجیتال بپردازیم، خودِ کاتالوگ رو خدمتتون معرفی کنیم. خیلی از صاحبان کسب و کار دوست دارن قبل از این که یکی از خدمات یا محصولاتشون رو در اختیار مشتریان قرار بِدَن، همه محصولات و خدمات رو بهشون نشون بِدَن. کاتالوگ؛ کتابچه یا دفترچه ای هست که اینکار رو براشون انجام میده.
در زمان های نه چندان دور معرفی محصولات با استفاده از کاتالوگ های کاغذی انجام می شد. یعنی هر کسب و کاری اطلاعات و عکس های مربوط به محصولات و خدماتش رو روی کاغذ چاپ می کرد، به شکل یه کتابچه در می آورد و هر وقت لازم می شد، در اختیار مشتریان قرار می داد. متاسفانه این کتابچه ها بی کیفیت،تکراری، و گرون از آب درمی اومدند. پس چاره ای جز ترک میدان رقابت نداشتند. اینگونه بود که کنار کشیدند و جای خودشون رو به کاتالوگ های پی دی افی دادند.
کاتالوگ های پی دی افی یه لول پیشرفته تر از کاتالوگ های چاپی بودند. مهم ترین مزیتشون هم این بود که به صورت فایل بودند و قابلیت ارسال از طریق دستگاه های الکترونیکی داشتند. اما از اون جهت که خشک و غیر قابل ویرایش بودند، کنار گذاشته شدند. با منسوخ شدن کاتالوگ های پی دی افی پای کاتالوگ های دیجیتال به بازار باز شد.
ورود رسمی کاتالوگ های دیجیتال هوشمند به عرصه دیجیتال مارکتینگ.
کاتالوگ دیجیتال یه کاتالوگ گرافیکی و کاملا هوشمند که شبیه سازی شده به کاتالوگ های چاپی قدیمیه که قابلیت های فوق العاده ای داره. هرچقدر کاتالوگ های قدیمی منعطف نیستند، هم نوعان دیجیتالیشون انعطاف پذیرند. هرچقدر کاتالوگ های سنتی هزینه بَرند، کاتالوگ های هوشمند تحت وب مقرون به صرفه اند. هرچقدر کاتالوگ های چاپی و پی دی افی خشک و غیر قابل ویرایشند، کاتالوگ های هوشمند پویا هستند و می تونید خیلی ساده و بی دردسر ویرایششون کنید. خلاصه کاتالوگ دیجیتال اومده تا در حوزه دیجیتال مارکتینگ کسب و کارتون تحول ایجاد کنه.
اگه از صرف هزینه های هنگفت برای چاپ کاغذ خسته شدید، اگه از امکانات ناچیز کاتالوگ های چاپی و پی دی افی به ستوه اومدید، اگه از دیدن تصاویر بی کیفیت و متن های نه چندان کارآمد سیر شدید؛ وقت یه تغییر بزرگه. کاتالوگ های چاپی و پی دی افی به دردنخور رو کنار بذارید و برید سراغ کاتالوگ های دیجیتال. این کاتالوگ ها قابلیت های متعدد و متنوع زیادی رو در اختیارتون قرار می دَن. قابلیت هایی رویایی که بی شک از دیدنشون شگفت زده می شید!
دوست دارید یک کاتالوگ دیجیتال همه چیز تمام داشته باشید؟!
اگه پاسختون به سوال بالا مثبته، باید بدونید که کاتالوگر خیلی به دردتون می خوره.
می دونید کاتالوگر چیه؟! اگه پاسختون به سوال بالا منفیه، باید بدونید که تیتر بعدی خیلی به دردتون می خوره.
کاتالوگر چیه؟!
تا الان همه ویژگی هایی که نیاز بود درباره کاتالوگ هوشمند بفهمید و ما بهتون گفتیم. اما سوال بعدی شاید این باشه که چطوری برای کسب و کارمون یک کاتالوگ هوشمند دست و پا کنیم؟
احتمالا اولین جوابتون این خواهد بود که یک شرکت معتبر پیدا میکنیم،تا کار طراحی کاتالوگ مارو انجام بده. خب قطعا اینکارو میشه انجام داد ولی اگه راهی باشه که شما خودتون با آزادی کامل و سرعت بالا بتونید کاتالوگ هوشمندتون بسازید، اونم بدون محدودیت تعداد صفحه و ویرایش رایگان چی؟ اصلا مگه میشه همچین کاری کرد؟ بله،با استفاده از کاتالوگر!
اگه بگیم کاتالوگ دیجیتال همون کاتالوگ پی دی افیه، با این تفاوت که ورق می خوره و تحت یک لینکه؛ گزاف نگفتیم. اما کاتالوگر پیشرفته تر از این حرفاست. کاتالوگر یه کاتالوگ دیجیتال نیست، یک پلتفرمه برای طراحی این نوع کاتالوگ هست. فرقی نمی کنه توی چه زمینه ای فعالیت می کنید و چه محصولات و خدماتی ارائه می دید. خیلی ساده و بی دردسر می تونید وارد این بستر شده و کاتالوگ تحت وب دلخواهتون رو اونجوری که خودتون دوست دارید، طراحی کنید. حتی می تونید کاتالوگ پی دی افیتون رو با استفاده از کاتالوگر به کاتالوگ دیجیتال تحت وب تبدیل کنید و ازش لذت ببرید. چی بهتر از این؟!
ویژگی های ناب کاتالوگر که باعث میشه عاشقش بشید!
با کاتالوگر می تونید توی سریع ترین زمان ممکن کاتالوگ هوشمند کسب و کارتون رو بسازید. این روش خلاقانه به شما کمک می کنه که صفر تا صد ساخت کاتالوگ رو خودتون عهده دار بشید و کسب و کارتون رو اونجوری که دوست دارید، به مشتریان معرفی کنید.
اگه بگیم این پلتفرم خیلی حرفه ای تر از اون چیزیه که فکرش رو می کنید، اغراق نکردیم. این رو ما نمی گیم، پنل ویرایشگر کاتالوگر میگه. این پنل با بهره مندی از پیشرفته ترین ابزارها زمینه ای رو فراهم می کنه که شما حرفه ای ترین و پر امکانات ترین کاتالوگ هوشمند بازار رو از آنِ کسب و کارتون کنید. یه کاتالوگ همه چیز تمام بسازید، لینکش رو در اختیار مشتریان قرار بدید و از این طریق اون ها رو پرزنت کنید. اگه بتونید حس حرفه ای بودن و متفاوت بودن رو به مشتریان کسب و کارتون القا کنید، گام بزرگی در راستای موفقیت برداشتید!
طراحی کاتالوگ هوشمند دیجیتال با استفاده از کاتالوگر خیلی سریع و راحت انجام میشه. اصلا لازم نیست یه درصد دانش برنامه نویسی داشته باشید یا از کدهای طولانی سر در بیارید. اگه کاتالوگ پی دی افی دارید، همون رو به کاتالوگ دیجیتال تبدیل کنید. اگه ندارید، کافیه مجموعه ای از محتواهای متنی و تصویری آماده کرده و با همون ها کاتالوگتون رو به بهترین نحو ممکن طراحی کنید.
اگه دقت کرده باشید، هیچ مجموعه ای حاضر نمی شه پنل طراحی کاتالوگ هوشمند رو در اختیار شما قرار بده. چون کار با این پنل ها عموما دشواره و فقط کسایی از پَسِش بر میان که از برنامه نویسی و گرافیک سر در بیارن. اون ها معمولا محتواهای شما رو تحویل می گیرند، اون رو داخل این بستر بارگذاری می کنند و در نهایت لینک کاتالوگ رو در اختیارتون قرار خواهند داد تا ازش استفاده کنید. ولی کاتالوگر این طور نیست. شما می تونید خودتون وارد این پنل بشید و کاتالوگ هوشمند کسب و کارتون رو مطابق با سلیقتون آماده کنید. به این میگن شخصی سازی!
انتخاب شما چیه؟!
خب حالا بگید ببینم؛ از یه بستر طراحی کاتالوگ دیجیتال چه انتظاری دارید که کاتالوگر ازش بی بهره است؟!